Drikkesekk Rogue 5L

Dette er en drikkesekk som passer utmerket til sykkeltur, eller på tur i skog og mark. Den har 2,5 liters drikkebeholder, samt to lommer med plass til nøkler, telefon og lommebok. Sekken er lett, og har ventilerende mesh i ryggpanel og skulderstroppene for maksimal komfort. Refleksdetaljer for økt synlighet.

Sekken leveres med komplett Crux Reservoir - drikkesystem. Det nye Crux - drikkesystemet leverer 20% mer vann per slurk, har et ergonomisk håndtak for enklere refill og er selvforseglende etter hver slurk.

2,5 liter pakkvolum + 2,5 liter drikkebeholder. Vekt: 230 gram.


Pris 560,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Grønn / Sort


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Drikkesekk Rogue 5L
stk.

   94 01 90 50
   post@pgp.noCamelbak®

CamelBak startet med en oppfinner som het Eidson (ikke Edison). Det store gjennombruddet kom, i 1988, da han rett og slett angrep problemet fra en ny vinkel. Hvis det ikke var plass til mer vann på sykkelen, måtte rytteren bære det. Det virker logisk. Den gangen var det imidlertid en ny tanke. Og med dette utgangspunktet ble CamelBak født.

CamelBaks ideer og innovasjoner vokser fortsatt ut fra denne tilnærmingsmåten. Noen ganger er det bare et svakt skifte i perspektiv som skal til før en gjenstand (eller løsning) fremstår i nytt lys, med skarpere fokus.

Behovet ? mer praktisk, raskere og mer effektiv væsketilførsel når man er aktiv ? har ikke forandret seg gjennom CamelBak-historien.


Vis samtlige produkter fra Camelbak®
Artikkelnummer CB11203030
Material 100D Robic Nylon Dobby, 210D Nylon Oxford
Emballasje Plastikkpose
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.