Lommebok RFiD BiFold

Velg Variant

Lommebok RFiD BiFold

Dette er en lommebok som er RFID sikker. Det er plass til 6 kort, der et av de har et vindu til ID. 1 utvendig lomme (ikke RFID). Åpnes og lukkes med glidelås.


Pris 248,00 kr

Antall


Produktfarge

Raspberry


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Lommebok RFiD BiFold
stk.

   94 01 90 50
   post@pgp.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV68725-Raspberry
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.