Maya salatbestikk

Maya salatbestikk

Maya ble designet i 1962 av den internasjonalt annerkjente nordmannen Tias Eckhoff. Siden 60- tallet har bestikket vært en bestselger. Skaftet har en bred og særpregen form som ender triangulært. Bestikket ligger godt i hånden med sine avrundede kanter og sitt relativt brede skaft. Maya har mottatt Merket for God Design og Klassikerprisen for God Design av Norsk Designråd. Maya er oppført i Phaidons design classics blant de beste design i verden, og bestikket er utstilt i de permanente samlingene til henholdsvis Museum of Modern Art i New York og The Victoria and Albert Museum i London.


Priser
Minste antall: 1 stk
Antall 1
Pris/stk 289,00
640,00

Antall


Produktfarge

Steel


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Maya salatbestikk
stk.

   94 01 90 50
   post@pgp.noStelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Artikkelnummer 18902
Designer Tias Eckhoff
Serie Maya
Pleieråd Tåler oppvaskmaskin.
Tåler oppvaskmaskin Ja
Dimensjoner (BxH) 1.5x26 cm
Diameter 5.5 cm
Vekt 250 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.